Välkommen till vår nylanserade webbplats.

11.12.2020

Välkommen! Den nya webbplatsen och nätbutiken är öppna!

I den här bloggdelen kommer vi att uppdatera dig med nyheter om Festive nyheter, våra guldsmedars arbete och nya utvecklingar.

Det kommer att bli ännu lättare att titta på Festive ringar med hjälp av vårt breda utbud av produktbilder och 360 graders videor. Kollektionen innehåller flera versioner av förlovningsringar, vigselringar, diamantringar, ringar med färgade stenar och andra smycken. Routa-ringen, som röstats fram till årets vackraste ring, finns också i många nya versioner i kollektionen.

Alla ringar i kollektionen finns i en mängd olika guld- och diamantutföranden, så att du kan välja den diamant- eller förlovningsring som passar din budget och dina behov.

Alla ringar tillverkas till 100 % i vår egen verkstad i Tavastehus av återvunnet guld eller platina. Alla onlinebeställningar utan fraktkostnader 14 dagars utbyte och returrätt upp till 1-3 dagars leveranstid!

Om du inte kan hitta den modell du vill ha och vill ha en unik ring eller ett unikt smycke kan vi göra en ring eller ett smycke enligt dina önskemål, kontakta oss gärna.

Finskt hantverk sedan 1947.

Thomas Narsakka

Guldsmed