Återbetalningspolicy

INSTRUKTIONER FÖR AVBESTÄLLNING OCH RETUR FÖR BESTÄLLNINGAR FRÅN FESTIVE.FI FÖR E-HANDEL

Du har rätt att returnera eller byta ut de Festive smycken som du köpt från Festive.fi webbutiken inom 14 dagar efter att du har mottagit beställningen.

  • Observera att rätten till byte och retur inte gäller för produkter som på webbplatsen är markerade som anpassade produkter, graverade produkter eller produkter som har ändrats enligt särskilda önskemål.
  • Produkten som ska returneras måste vara oanvänd och i originalförpackningen.
  • Graverade produkter kan inte returneras, men vi erbjuder en gratis ändring av storleken utan kostnad för kunden.

Innan du gör ett byte eller en retur, vänligen kontakta vår kundtjänst på kultasepat@narsakka.com eller 010 2390 490. Du behöver inte betala någon extra kostnad för returen.

Om den produkt du har fått är felaktig eller skadad under transporten ska du informera Festive kundtjänst. Festive e-shop strävar efter att ersätta den defekta produkten med en ny i första hand. Om detta inte är möjligt kommer Festive Online Shop att återbetala det belopp som betalats till kunden. Återbetalningen sker efter att produkten har returnerats och felet har kontrollerats.

Returrätten gäller endast smycken som köpts i Festive.fi:s webbutik.

Du har rätt att returnera produkterna när:

  • beställningen har avbokats i enlighet med dessa beställnings- och leveransvillkor genom att meddela Festive online shops kundtjänst kultasepat@narsakka.com eller genom att ringa 010 2390 490 inom 14 dagar efter mottagandet av produkten eller produkten har returnerats i enlighet med Festive online shops returinstruktioner inom 14 dagar efter leveransen.
  • Produkten är oanvänd och i samma skick som när den levererades.
  • Produkten är förpackad i sin originalförpackning.

Det är så här du gör för att få en produkt tillbaka:

  1. Meddela Festive kundtjänst om returen med hjälp av kontaktformuläret eller via e-mail kultasepat@narsakka.com. För att påskynda behandlingen av ditt meddelande, ange produktretur/ordernummer eller produktutbyte/ordernummer i ditt meddelande.
  2. Packa produkten i originalförpackningen. Skriv uppgifterna om mottagaren av returen på toppen av paketet:

Kundretur 649355

Kultasepät Narsakka Oy

Saaristenkatu 6

13100 Tavastehus

FINLAND

  1. Ta paketet till postkontoret efter att du har angett ovanstående adress.

Återbetalning för returnerad produkt

Återbetalningen sker omedelbart efter att den returnerade produkten har anlänt till Kultasepät Narsakka Oy och dess skick har kontrollerats, dock senast 14 dagar efter att produkten returnerats.

Festive-verkkokauppa förbehåller sig rätten att debitera kunden för kostnaderna för produktreturen om returen sker i strid med dessa villkor.