Stolt över att vara inhemsk

Fredagen den 1.12.2023 är temadagen Köp jobb till Finland.

Syftet med den nationella dagen är att få finländarna att uppmärksamma sina konsumtionsval. Var och vad vi köper och hur ansvarsfulla val spelar roll.

Festive diamantsmycken tillverkas av ett äkta 100% finskt familjeföretag, Kultasepät Narsakka Oy. Detta familjeägda företag sysselsätter också flera personer utanför familjen, både på kontoret och i produktionen, totalt 15 personer. Alla Festive-smycken tillverkas i Finland i guldsmedsverkstaden i Tavastehus.

Våra skickliga smeder tillverkar varje Festive-smycke enligt den framtida bärarens önskemål, baserat på beställningar. Varje smycke är unikt, viktigt och skapar arbete för vår personal.

Suomalaista Kultasepän työtä

Vårt val av närodlade produkter har ofta en större påverkan på vår omgivning än vi anar. Det är glädjande att en produkts eller tjänsts anställningsbarhet i framtiden kommer att påverka våra köpbeslut i allt högre grad!

Vi är stolta över att bära Nyckelflaggan från Förbundet för Finländskt Arbete

Nyckelflagga och Design from Finland är ett bevis på finländsk kompetens och tillverkning.

Just nu vill vi uppmuntra dig att gynna finskt hantverk som är hållbart på alla sätt. Genom att välja en förlovnings- och vigselring från kollektionen Finnish Festive stöder du arbete i Finland.

Tack för att du på ett ansvarsfullt sätt väljer en inhemsk Festive-produkt.