Betalningsmetoder

Tillgängliga betalningsmetoder i Festive-butiken:

  • Direktbetalning via internetbank (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Aktia, S-Pankki, Säästöpankki, POP-pankki, Handelsbanken, Oma Säästöpankki)
  • Betalning med kreditkort (Visa, Mastercard, American Express)
  • Mobilbetalning Mobilepay
  • Collector Bankräkning/avbetalning 
  • Klarna Bankräkning / avbetalning

Alla traditionella kortbetalningar verifieras med hjälp av kortföretagens verifieringsmetoder (t.ex. Mastercard securecode, Verified by Visa), förutsatt att kortet ingår i verifieringsprogrammet.

Betaltjänstleverantör

Betalningstjänsten tillhandahålls av Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med finländska banker och kreditinstitut. Paytrail Oyj visas som mottagare av betalningen på kontoutdraget eller korträkningen och vidarebefordrar betalningen till handlaren. Paytrail Oyj är ett licensierat betalningsinstitut. Vid klagomål ska du i första hand kontakta produktens leverantör.

Paytrail Oyj, organisationsnummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830

www.paytrail.com

Collector Faktura/Direktdebitering

Flexibilitet och valfrihet - betala allt på en gång eller i avbetalningar, i den takt du vill

Faktura och kontokredit ger dig mer tid att betala för dina e-handelsköp. De låter dig vänta på att din beställning ska anlända innan du betalar för den. Du kan betala allt på en gång med en faktura eller i mindre delbetalningar med en kontokredit, så att du kan betala det belopp som passar dig bäst varje månad, fördelat över en period på upp till 36 månader. Fakturavgiften för Collector-fakturan är 3,80 €.

Gratis betalningstid med faktura - säkert och enkelt att använda

En faktura ger dig alltid 45 dagars räntefri betalningstid för dina onlineinköp. Den långa betalningstiden ger dig möjlighet att kontrollera ditt köp och vid behov returnera det innan fakturan förfaller.

För att utnyttja betalningstiden behöver du ett positivt kreditbeslut, vilket är lätt att ansöka om vid köptillfället. Du kan ansöka om det om du är minst 18 år gammal, har ett finskt personnummer och en permanent, officiell bostadsadress i Finland. Din kredithistoria kontrolleras också i Bisnode Finland Oy:s register.

Betalningsmetoden kan användas för upp till 5 000 € inköp.

När du har fått ett positivt kreditbeslut och bekräftat köpet får du en faktura för ditt köp via e-post. Om du vill betala din faktura i mindre delbetalningar och med en betalningstid som passar dig bättre (1-36 månader) måste du ingå ett revolverande kreditavtal med Collector Bank genom att logga in på din egen webbplats oma.collector.fi. När du undertecknar kreditavtalet får du en kreditgräns som är tillgänglig för efterföljande inköp i enlighet med kreditvillkoren.

När du har ett giltigt kreditavtal behöver du bara betala det minimibelopp som anges på fakturan som du får på förfallodagen, men du kan välja att betala ett högre belopp om du vill. Du kommer sedan att få ett månadsutdrag via e-post tills krediten är helt betald. Om du vill kan du alltid betala tillbaka din kredit i delbetalningar som överstiger det minimibelopp som anges på ditt kontoutdrag.

Kreditkostnad och exempel på kredit: Festives kampanjvillkor gäller, med en ränta på 19,2 % per år uttryckt i nominella termer och en månadsavgift på 3,80 € per månad. Om den beviljade kreditgränsen är 1 000 € och den används i sin helhet för inköp i e-butiken Festive och krediten återbetalas inom 36 månader, är de tillämpliga kampanjvillkoren 30,7 % effektiv ränta, total kreditkostnad 433 €, totalt belopp som ska betalas 1 433 € och antal delbetalningar 36. För sena betalningar tillkommer lagstadgade påminnelse- och inkassoavgifter och ränta för den tid som förseningen varar.

Kreditvillkor

Fakturan och krediten är utfärdade av Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. För ytterligare information: www.collector.fi

För fullständiga villkor och information om Collector Faktura och Övertrassering, vänligen följ länkarna nedan:
För en mer detaljerad beskrivning av tjänsten: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
För allmänna villkor för faktura och övertrassering: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
För europeiska standardvillkor för konsumentkrediter: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf