Jotain uutta, jotain kierrätettyä

Kullan kierrätys korunvalmistuksessa on prosessi, jossa käytöstä poistuneet ja tarpeettomat kultakorut suurissa erissä sulatuksen kautta puhdistetaan ja seostetaan uudelleen uusien korujen materiaaliksi käyttötarpeen mukaan. Kullan kierrättäminen on ekoteko, sillä se vähentää kullan louhimisesta aiheutuvia ympäristövaikutuksia ja energiankulutusta. Kierrätyskullan käytöllä korunvalmistuksessa on myös pienempi hiilijalanjälki kuin uuden kullan käytöllä.

Kulta on upea materiaali ja on hienoa miten on ymmärretty, että osa sen kauneudesta piilee myös sen kierrätetyssä luonnossa. Seosmetalleista eroteltu kierrätyskulta palaa takaisin alkuperäiseen ilmenemismuotoonsa, eikä sen käyttö uudelleen seostettuna materiaalina eroa juuri louhitun kullan ominaisuuksista.  Nykypäivänä kierrätyskullan käyttö uusien tuotteiden valmistuksessa onkin varsin yleistä ja valmistamme enemmän kuin mielellämme Festive -sormukset kierrätetystä materiaalista!

Kierrätyskullan lumoava maailma yhdistää menneisyyden tarinat ja korun uudelleen luomisen taidon osaavien kultaseppiemme käsissä edistäen kestävän kehityksen periaatteita. Käyttämämme kulta on kokonaisuudessaan sertifioitua kierrätyskultaa, jonka kierrätysaste on käytännössä 100%. Olemme avoimia käyttämään myös asiakkaamme omaa kultaa hänelle itselleen tulevan korun valmistuksessa, jolloin tärkeän kultaesineen on mahdollista jatkaa kulkuaan uudessa muodossa.

Käyttämällä kierrätyskultaa Festive-sormusten valmistuksessa viestimme sekä vahvasta sitoutumisesta ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen että tuotteidemme henkilökohtaisuudesta ja merkityksellisyydestä niiden käyttäjille. Sen lisäksi, että valmistamamme koru on kaunis ulkoisesti, se kantaa sisällään ajatuksen rakkaudesta ympäröivään maailmaan. Kun valitsemme kierrätyskullan, voimme vakuuttua jokaisen valmistamamme korun olevan symboli hieman paremmasta valinnasta!