Kuinka voin mitata sormuskoon kotona ?

Mittarenkaat
Tilaa meiltä mittarenkaat ennen sormuksen toimitusta.

Kaikille sormuksen tilaajille lähetämme ennen sormuksen toimitusta veloituksetta sormusmitat oikean koon varmistamiseksi. Klikkaat vain ostoskorissasi rastin ruutuun kohtaan "Tilaan mittarenkaat ennen sormuksen toimitusta."

Voit myös tilata mittarenkaat erikseen alla olevasta linkistä.

Viivoittimella mittaaminen

Jos sinulta löytyy kotoasi sormus, mikä on oikean kokoinen, voit mitata sormuksen halkaisijan esimerkiksi viivaimen avulla. Suomessa käytetty mittayksikkö on sormuksen halkaisija millimetreinä. Kuvan sormuksen koko 19 mm.

Työntömitalla mittaaminen.

Jos sinulta löytyy työntömitta, sillä saat hyvin tarkasti mitattua sormuksen sisähalkaisijan millimetreinä

Sisähalkaisia = Sormuksen koko

Sormuksen sisähalkaisija esimerkiksi 16.75 mm = sormuksen koko 16.75

Ympärysmitta teipin avulla

Jos sinulla ei ole sopivan kokoista sormusta, voit leikata paperista tai teipistä noin 3-4 mm leveän suikaleen. Kiedo tämä paperi erittäin tiukasti sormesi ympärille ja merkitse kehän mitta kynällä. On tärkeää, että paperi tai teippi on erittäin tiukasti sormen ympärillä.

Mittaa ympärysmitta

Mittaa teipin tai paperin pituus millimetreinä kynällä piirretystä aloitusviivasta lopetusviivaan. Kuvassa oleva mittaustulos on 55mm.

Mittataulukko

Katso ympärysmitan vastaavuus mittataulukosta. 

Jos sinulla on kysymyksiä sormen koon mittaamiseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun chatin tai sähköpostin kautta.

Mitä jos verkkokaupasta tilaamani sormus ei ole sopiva?

Ei hätää sillä kaikkiin verkkokaupasta tilattuihin sormuksiin sisältyy koonvaihtamisoikeus veloituksetta 14 vuorokauden sisällä tilauspäivästä. Olethan aina yhteydessä ensin asiakaspalveluumme, jos sinulle toimitettu tuote on väärän kokoinen ja haluaisit vaihtaa sen oikean kokoiseen.

Asiantuntevat jälleenmyyjämme kautta maan myös palvelevat sormuksiin liittyvissä kysymyksissä.