EKOLOGISUUS JA VASTUULLISUUS

Vähemmästä enemmän ja puhtaammin.

Meille korun kauneus ei ole pelkästään ulkoista kimallusta. Korujen valmistajana pidämme korkean laadun lisäksi tärkeänä toimia vastuullisesti ympäristö ja ihmiset huomioon ottaen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja ihmisten hyvinvointi ovat meille kaikki kaikessa. Haluamme toiminnassamme huomioida ympäristölainsäädännön sekä eettisen ja moraalisen näkökulman olipa kyse materiaalien alkuperästä, työntekijöiden hyvinvoinnista, valmistusprosessista tai jätteiden jälkikäsittelystä.

Toimintaamme ohjaa kestävän kehityksen yksi perusperiaate "vähemmästä enemmän ja puhtaammin". Tämä näkyy esimerkiksi materiaalien kierrättämisessä tai hukkamateriaalien minimoimisessa. Tämä ei ole meille vain pelkkä myyntivaltti, vaan meille se on luonnollinen ja ainoa oikea tapa toimia. Siksi Festive-koruissa käytämme 100% kierrätettyä kultaa. Valmistuksessa syntyvä jalometallipölykin kerätään, lähetetään puhdistettavaksi ja saadaan sitä kautta uudestaan käyttöön. Ostamme kuluttajilta myös ns. romukultaa, joka kierrätetään ja puhdistetaan käytettäväksi koruissamme.

Korujen materiaalit, kuten kulta ja timantit ovat luonnonmateriaaleja, joten on selvää että niiden tie koruksi kuormittaa jonkin verran luontoa. Laadukkaasti valmistetut korut ovat kuitenkin erittäin ekologisia siinä mielessä, että ne kestävät aikaa ja niitä on helppo myös kierrättää. Usein kultakorut periytyvät sukupolvelta toiselle ja vähintäänkin niiden materiaali kierrätetään usein uusiokäyttöön.

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat meille sydämen asia, jotka ovat tärkeä osa kaunista kokonaisuutta