Korut kesän juhliin

Kesäinen sää tarjoaa täydellisen mahdollisuuden pukeutua hieman kevyemmin ja lisätä asuihin piristystä kauniilla ja yksityiskohtaisilla koruilla. Kesäsesonki on täynnä erilaisia tapahtumia ja juhlia, joiden yhteydessä voi miettiä omaa korupukeutumista ja myös mahdollista korulahjaa juhlapäiväänsä viettävälle. Korulahjojen hankinta on erityisen ajankohtainen kesän kynnyksellä, kun ammattiin valmistuvat, koulunsa päättävät ja lakkinsa saavat juhlivat yhden ajanjakson päättymistä. Kauniit Festive -korvakorut, riipukset ja sormukset sopivat myös lahjapakettiin ollen henkilökohtainen ja ikuinen muisto tärkeästä tapahtumasta. Klassinen yksikivinen timanttikorvakorupari on monen nuoren naisen suuri unelma ja parhaassa tapauksessa hänelle yksi tärkeimmistä käyttöä nauttivista koruista läpi elämän. Nuoren miehen lahjaksi voisi paketoida kultaiset kalvosinnapit ajatellen tulevaisuuden muodollisia tilaisuuksia tai juhlavampaa työpukeutumista.

Festive -mallistomme nimi tarkoittaa juhlavaa ja olemme mielellämme mukana kaikissa elämän juhlahetkissä! Lämminhenkiset juhlat ja onnistuneet lahjat jäävät muistoihin elämään pitkäksi aikaa ja taidolla käsityönä valmistettu kotimainen koru on lahjana sekä antajalleen että saajalleen usein erityisen merkillinen. Lahjaksi annettavan Festive -korun materiaalina voi kierrätyskullan hengessä käyttää esimerkiksi lahjansaajan vanhempien tai isovanhempien käytössä olleita koruja, mikä lisää entisestään korun tunnearvoa ja henkilökohtaisuutta käyttäjälleen.

Unohtumattoman korulahjan ideointi ja valmistaminen tapahtuu toimestamme nopeimmillaan päivissä laskettuna, mutta joskus visiolle on annettava aikaa kypsyä. Paras hetki kesän korulahjojen suunnitteluun onkin juuri nyt, jotta voit tehdä päätöksesi rauhassa ja varmistaa, että lahjasi on juuri sellainen kuin haluat – huolella valittu ja taidolla valmistettu.