Miten löydän täydellisen sormuksen?

Moni pohtii kuinka voi löytää täydellisen sormuksen; sellaisen joka kestää aikaa, kestää käyttöä, ja on kaunis katsella. Koska kihla- ja vihkisormukset ovat ikuisia, kannustamme käyttämään näiden valintaan riittävästi aikaa, jotta löydät sellaisen sormusmallin jota kannat onnellisena lopun elämääsi! Seuraavassa muutamia seikkoja, joita voit ottaa huomioon valintaprosessissasi:

 

 

Kotimaisuus. Tämä on monille tärkeä valintakriteeri, koska se tarkoittaa vastuullisuutta ja kestäviä ratkaisuja, sekä ”lähellä tuotettua palvelua.” Esimerkiksi Festive-korut on valmistettu Suomessa, Hämeenlinnassa omassa kultasepänpajassamme, ja kaikki tuotteemme on merkitty Avainlipulla.

 

 

 

Malli. Sormuksen malleja on lukematon määrä, ja siksi on hyvä esimerkiksi miettiä, pidänkö sormusta päivittäin, vaikuttaako työ millaista sormusta voin pitää, minkä tyyppisestä pidän – yksinkertaisesta vai näyttävämmästä mallista, luontoaiheisista?  

 

 

Materiaalit. Suosituin materiaali sormuksissa on tällä hetkellä 14:n karaatin valkokulta. Esimerkiksi 18:n karaatin sormuksessa kullan pitoisuus on korkeampi, joten se on puhtaampaa, mutta taas materiaalina hieman pehmeämpi. Siroimpiin sormusmalleihin suosittelemme siksi 14:ää karaattia, jotta sormus kestää päivittäistä käyttöä paremmin. Jos haluat ns. ”huoltovapaan” sormuksen, ehdotamme materiaaliksi platinaa, jolloin sormus säilyttää värinsä ikuisesti.

 

Timantit. Timantit ovat ikuisuuden symboli, ja siksi sopivat täydellisesti sormukseen. Timantit ovat arvokas osa sormusta ja olemmekin antaneet mahdollisuuden valita timantin useammasta eri laadusta. Lisätietoja timanteista saat sivuiltamme tästä linkistä https://www.festive.fi/pages/timanttitietoa tai ammattilaisilta chatin kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Kihla- ja vihkisormuksen yhteensopivuus. Jos sinulla ei ole vielä kihlasormusta, mieti miten ne sopivat yhteen vihkisormuksesi kanssa. Tämän hetken suosituimmat vihkisormukset ovat halosormukset jotka ovat rakenteellisesti sellaisia joiden rinnalle sopii upeasti toinen sormus.

Jos et löydä mieleistäsi mallia, kultaseppämme valmistavat mielihyvin oman yksilöllisen sormuksen sinulle.

 

Olemme täällä sinua varten!