Tervetuloa uusituille nettisivuillemme.

11.12.2020

Tervetuloa! Uudet nettisivut ja verkkokauppa on avattu! 

Tänne blogi osioon tulemme jatkossa päivittämään kuulumisia Festive uutuuksista, kultaseppiemme työstä ja uusista tuulista.

Festive sormuksia on entistä helpompi selailla monipuolisten tuotekuvien ja 360 spin videoiden kautta. Mallistosta löydät useita eri versioita kihlasormuksista, vihkisormuksista, timanttisormuksista, värikivisormuksista ja muista koruista. Vuoden kauneimmaksi valitusta Routa - sormuksesta löydät myös monia uusia eri versioita mallistosta.

Kaikkia malliston sormuksia on saatavilla useassa eri kulta- ja timanttilaadussa joista voit valikoida juuri sinun budjettiin ja tarpeeseen sopivan timanttisormuksen tai kihlasormuksen.

Kaikki sormukset valmistetaan 100% omassa pajassa Hämeenlinnassa kierrätyskullasta tai platinasta. Kaikki verkkokaupan tilaukset ilman toimituskulua 14pv vaihto- ja palautusoikeudella jopa 1-3 päivän toimitusajalla!

Jos et löydä mieleistäsi mallia ja haluat uniikin sormuksen tai korun, valmistamme tilauksesta täysin oman toiveesi pohjalta sopivan, ole rohkeasti yhteydessä.

Suomalaista käsityötä vuodesta 1947.

Thomas Narsakka

Kultaseppä