Ylpeästi kotimainen

Perjantaina 1.12.2023 vietetään Osta työtä Suomeen -teemapäivää.

Valtakunnallisen päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa. Mistä ja mitä ostamme ja kuinka vastuullisella valinnoilla on merkitystä.

Festive - timanttikorujen taustalta löytyy aito 100% suomalainen perheyritys Kultasepät Narsakka Oy.  Tämä perheomisteinen yritys toimii työpaikkana yhteensä 15 henkilölle sekä toimiston että tuotannon puolella. Kaikki Festive-korut valmistetaan Suomessa Hämeenlinnassa sijaitsevalla kultasepänverstaalla.

Taitavat seppämme valmistavat tilausten perusteella jokaisen Festive -korun tulevan kantajansa toiveiden mukaan. Jokainen työ on ainutlaatuinen, tärkeä ja luo työtä yrityksemme henkilökunnalle.

Suomalaista Kultasepän työtä

 

Kotimaisen tuotteen valinnalla on usein suurempi vaikutus ympärillemme kuin uskommekaan. On ilahduttavaa, että tuotteen tai palvelun työllistävyys vaikuttaa ostopäätöksiimme tulevaisuudessa yhä useammin!

Kannamme ylpeästi meille myönnettyä Suomalaisen työn liiton – Avainlippua ja Design from Finland tunnustusta todistuksena Suomalaisesta osaamisesta ja valmistuksesta.

Erityisesti nyt haluamme kannustaa sinua suosimaan kaikin puolin kestävää suomalaista käsityötä. Valitsemalla kotimaisen Festive -malliston kihla- ja vihkisormuksen tuet työtä Suomessa.

Kiitos, kun valitset vastuullisesti kotimaisen Festive -tuotteen.