Värillisten kivien lumoa

Värillisillä jalokivillä koristellut sormukset ovat nousseet suosituksi trendiksi korumuodissa. Timanttien rinnalle on astunut upea valikoima eri sävyissä säihkyviä tsavoriitteja, akvamariineja, turmaliineja ja muita jalokiviä lisäämään sormuksen yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta.

Värillisillä jalokivillä on vaihteleva kovuusaste riippuen jalokiven tyypistä, joten ominaisuuksiltaan värilliset kivet poikkeavat erityisesti tältä osin timanteista. Myös kiven sävy- ja kirkkausominaisuudet vaihtelevat ja itselleen sopivan jalokiven valinta riippuukin usein henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista.

Symbolisella tasolla värilliset jalokivet edustavat erilaisia tunnetiloja ja siitä syystä värikivisormuksen voisikin valita muistuttamaan elämän erityisistä hetkistä ja tapahtumista. Valitsemiensa kivien värimaailman voi nähdä symboloivan perinteisten merkitysten - rakkauden ja ystävyyden - lisäksi myös henkilökohtaisia saavutuksia esimerkiksi opinnoissa tai työelämässä. Värillinen jalokivisormus on myös ihana tapa juhlistaa perheenlisäystä, kuten syntymää, uusperheen perustamista tai adoption vahvistamista. Ajatus tärkeästä tapahtumasta kulkee värikivisormuksen muodossa mukana sekä arjessa että elämän juhlahetkissä.

Usean Festive -malliston timanttisormuksen keskiössä voit nähdä kauniin vaaleanpunaisen morganiitin, jota pidetään yleisesti rakkauden ja yhteyden kivenä. Pink -nimikkeellä kulkevien monivärikivisormustemme vaaleanpunainen värimaailma on luotu käyttämällä turmaliineja ja pinkkejä safiireja. Mallistosormuksistamme löydät myös muita suosittuja korukiviä joko yksittäin tai toisiinsa yhdisteltynä! Koska sormuksemme tehdään aina tilauksesta, olemme mielellämme toteuttamassa juuri sinun makusi mukaista uniikkia värikivisormusta. Pohjana suunnittelussa voi käyttää Festive  -malliston timanttisormusta tai luoda aivan uutta oman makunsa ja visionsa mukaisesti.

Värikivisormus kertoo tarinasi rohkeasti ja omalla ainutlaatuisella tavallaan. Jos antaisit värien loistaa, olisiko valintasi elämänvoimaa ja energisyyttä uhkuva vihreä tsavoriitti vai mielenrauhaa ja rohkeutta edustava sininen akvamariini? Kun yhdistää värillisen korukiven joko luonnontimanttiin tai laboratoriotimanttiin, saa lyömättömän yhdistelmän timantin puhdasta loistoa ja värikiven hurmaavaa hehkua.